alt text

Lisanne tijdens haar stage in London

Lisanne ging naar Londen en vond het geweldig: "Niet alleen omdat alles wat je nodig hebt direct om je heen zit, maar vooral omdat de mensen erg aardig zijn". Read along:

  • Avontuur
  • Reizen
  • Stage
  • Buitenlandse stage
  • Europa
  • Londen
naar blogs

Soort Stage

Online marketing

Wat vind je van de stad?

Geweldig! Londen is en blijft een geweldige stad, niet alleen omdat alles wat je nodig hebt direct om je heen zit, maar vooral omdat de mensen erg aardig zijn. Heel beleefd en eigenlijk altijd bereid je te helpen. Dit is iets waar wij Nederlanders nog wel van kunnen leren…

Wat vind je van de stage?

De stage is heel leuk, je leert veel over Marketing en vooral over Online Marketing, wat natuurlijk de laatste jaren erg in opkomst is en nog steeds erg snel groeit. Mijn Engels is in korte tijd erg verbeterd en ook helpt deze stage me om me te oriënteren op wat ik graag later wil gaan doen.

Heb je tips voor studenten?

Ga redelijk centraal wonen, anders woon je ver weg en de kosten die je dan niet hebt qua huur heb je dan wel qua reizen. Ga ook niet in een studentenaccommodatie wonen, zij zijn heel commercieel en voor elk ding wat je wilt doen binnen de accommodatie moet je betalen (denk aan wassen, een bed huren voor logees, naar de fitness etc). 

Probeer voordat je aan je stage begint naar Londen te gaan en een kamer te regelen. Ze kunnen je via internet nogal goed voor de gek houden en sommige kamers zijn echt te smerig voor woorden. Je moet echt zelf gaan en proberen niet via een agency te huren, die rekenen een hoop extra geld.

Londen is een dure stad. Bereid je hierop voor, bijvoorbeeld door je OV op te zeggen krijg je 99 euro per maand (alle beetjes tellen!). Schrijf je ook op tijd in voor de Erasmusbeurs, dit kan je ook al een hoop schelen.

Wat voor cijfer geef je je ervaring?

8