alt text

Elke tijdens haar stage in Barcelona, Spanje

Elke ging voor haar fotografiestage naar Barcelona: "Echt een geweldige stad! Kan me geen betere stad voorstellen om te wonen". Lees hier meer!

  • Avontuur
  • Reizen
  • Stage
  • Buitenlandse stage
  • Europa
  • Spanje
naar blogs

Soort stage

Fotografie

Wat vond je van de stad?

Echt een geweldige stad! Kan me geen betere stad voorstellen om te wonen. Ontzettend mooi, aardige mensen en lekker weer. Maar ook altijd genoeg te doen of te bezichtigen, waar je interesses ook liggen. Ik hoop in de tijd dat ik hier ben alle leuke cafeetjes en restaurantjes te bezichtigen, maar ik weet eigenlijk al dat dat nooit zal lukken. Ook heb ik echt van de cultuur genoten, alles gaat hier op het gemak en relaxed.

Wat vond je van de stage?

Ik heb ontzettend veel geluk gehad met mijn stage. Veronica is een ontzettend lieve leuke en spontane vrouw. Ik heb verschrikkelijk veel van haar geleerd, en ze heeft daar veel tijd in gestoken. 

Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt?

Lastige vraag, want er was veel bijzonder. Maar ik denk dat de fotoshoots en bruiloften die ik heb gedaan tijdens mijn stage het meest zijn bijgebleven. Of de tripjes die ik heb gemaakt met vrienden naar bijvoorbeeld Sitges, een strandplaatsje net buiten Barcelona. Het was ontzettend leerzaam en ik heb mooie momenten beleefd.

Heb je tips voor studenten?

Probeer zoveel mogelijk mee te gaan met de flow van de stad, dan went het heel snel. Trek er lekker op uit, want de stad heeft zoveel moois te bieden. Zorg dat je ook eens buiten de toeristische plekjes komt, juist daar zitten de leuke cafeetjes en restaurantjes. Enjoy!

Wat voor cijfer geef je je ervaring?

10- 

Kijk Elke ook terug in deze Youtube video!