alttext

Ouders

Het is zo ver, uw zoon of dochter wil een stap zetten in het buitenland. Een onwijs goede maar ook spannende keuze, waar wij uw zoon of dochter graag bij willen assisteren.

Wij helpen studenten al 8 jaar aan een stage in het buitenland en begeleiden de studenten vanaf dat zij zich bij ons inschrijven tot dat zij weer op Nederlandse bodem zijn geland. Wij hebben direct contact met onze bedrijven en zijn daarom een snelle schakel tussen de studenten, bedrijven en scholen.

Ouders kiezen vaak voor onze service als extra steun en een organisatie die geborgenheid kan bieden. Wij kennen al onze stageplekken en hebben al jaren nauw contact met hen. Daarnaast begeleiden wij uw zoon of dochter tijdens deze spannende stap en kunnen zij met al hun vragen bij ons terecht.

Wanneer uw zoon of dochter zich inschrijft bij ons verwijzen wij u graag door naar ons stappenplan, de checklist en onze Algemene voorwaarden. In deze documenten staat onze werkwijze beschreven. Naast dat wij u graag doorverwijzen naar die documenten bent u van harte welkom bij ons op kantoor voor een intake gesprek samen met uw zoon of dochter.

Uw zoon of dochter is ons contactpersoon maar wij vinden het ook altijd erg fijn om even kennis te maken met de ouders. Dit zodat wij met alle partijen een heldere communicatie hebben en er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Mocht het niet lukken om langs te komen bij ons op kantoor kunt u ons te allen tijde bereiken op ons telefoonnummer 030-227 1686 voor meer informatie.