alt text

Famke tijdens haar stage in New York!

Famke is net terug van haar stage in New York, maar vertelt ons nog even hoe ze het allemaal heeft ervaren (Jimmy Fallon?!). LEZEN!

  • Avontuur
  • Stage
  • Buitenlandse stage
  • Noord Amerika
  • Verenigde Staten
  • New York
naar blogs

Hi iedereen!

Mijn naam is Famke van Duinen en hier ben ik dan voor mijn 2e blog. Ik zit alweer 5 maanden in New York, time flies when you’re having fun... Er is in deze maanden zoveel gebeurd, ik heb zoveel gave dingen mee mogen maken.

Een van de hoogtepunten die ik heb meegemaakt is toch wel het jetskiën rondom Manhattan en onder de Brooklyn Bridge. Dat is zeker een van de ervaringen die ik nooit meer ga vergeten en ik kan het zeker iedereen aanraden om te doen! Ook heb ik een leuk tripje geboekt naar Miami. Het verbaasde me dat Miami eigenlijk heel dichtbij is, vanuit New York ben je er zo. Het is dan ook heel leuk om tripjes te boeken naar andere steden als je een langere tijd in het buitenland bent. In Miami was het heerlijk weer en het zonnetje scheen volop, toen ik terugkwam in New York was dat helaas niet meer zo…

Ik loop stage bij een evenementen bureau. Voor mijn stage heb ik hele toffe evenementen mogen organiseren. Het begon met de 70th Anniversary voor Ferrari. Op verschillende locaties door New York heen stonden Ferrari auto’s geparkeerd en er werden verschillende evenementen door de stad heen georganiseerd, wat eindigde in de Rainbow Room in Rockefeller center. Daarnaast heb ik ook het Charity Event voor Beyond Type 1 in samenwerking met Nick Jonas mogen organiseren. Ook hebben wij een conferentie georganiseerd in Washington waar wij voor 4 dagen heen zijn geweest.

Famke tijdens haar stage in New York!
Famke tijdens haar stage in New York!

Ook is mijn familie en een vriendinnetje naar New York toegekomen om mij op te zoeken. Het was heel leuk om hun de stad te laten zien en waar ik de afgelopen maanden heb doorgebracht. Natuurlijk hebben we alle hightlights gezien en hebben we de hele stad doorgelopen.

Iets anders dat ik heel leuk vond om mee te maken was het bijwonen van ‘The Late Night Show Starring Jimmy Fallon.’ Het leukste hieraan was dat hij 2 weken voor kerst elke dag iemand uit het publiek pikt die een kersttrui kon winnen. 3 keer raden… Dat was ik natuurlijk, haha. Uiteindelijk is dit ook uitgezonden op internationale tv, als ik het terug kijk moet ik er nog steeds heel hard om lachen!

Iets wat ook heel bijzonder was om mee te maken, is dat wij oud en nieuw hebben gevierd op een boot. Varend over de Hudson, rondom Manhattan. Helaas was er niet veel vuurwerk maar wij hebben wel genoten van het uitzicht. We zijn op een bijzondere manier het nieuwe jaar ingegaan!

Helaas zit mijn tijd in New York er bijna op… Ik heb heel veel lieve mensen leren kennen en dingen meegemaakt die ik nooit meer ga vergeten. It was a journey of a lifetime!

Ik kan het iedereen aanraden om een stage te volgen in het buitenland, het is heel bijzonder om mee te maken.

New York I’ll see you soon.

XOXO

Famke