alt text

Tirza tijdens haar stage in New York, Amerika

Tirza ging voor haar financiële stage naar New York: "New York is een overweldigende stad. Persoonlijk vind ik de wijkjes zoals SoHo het leukste om te zijn, daar zijn veel leuke barretjes en restaurantjes."

  • Avontuur
  • Reizen
  • Stage
  • Buitenlandse stage
  • Verenigde Staten
  • New York
naar blogs

Soort stage

Financieel

Wat vond je van de stad?

New York is een overweldigende stad. Persoonlijk vind ik de wijkjes zoals SoHo het leukste om te zijn, daar zijn veel leuke barretjes en restaurantjes. Verder is het belangrijk om rustig de tijd te nemen om de stad te leren kennen. In het begin kan je je hier heel alleen voelen, maar zodra je de leuke straatjes, restaurantjes en plekken hebt gevonden is het prachtig.

Wat vond je van de stage?

Mijn stage was niet wat ik ervan had verwacht. Het bedrijf was niet voorbereid op mijn komst en had ook nog nooit een stagiair gehad op deze afdeling voor 40 uur per week. Hierdoor waren er weinig taken voor mij en zat ik veelal niks te doen. Ook was er niet echt een plan voor mijn stage, ik had niet echt het idee dat het bedrijf genoeg taken (van niveau) had voor mij.

Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt?

Op een mooie zonnige dag door Central Park of over de High Line lopen.

Heb je tips voor studenten?

The Webster is voor vrouwen echt een goede locatie om te verblijven. Het is dicht bij een van de grootste metrostations van New York en vanaf hier is alles goed te bereiken.

Wat voor cijfer geef je je ervaring?

6.5

Tirza vond haar stage niet wat ze had verwacht, gelukkig kon ze binnen een week ergens anders beginnen.