alttext

Stage in Afrika

Afrika, een continent met talloze landschappen, dorre woestijnen, dicht begroeit tropisch regenwoud en uitgestrekte savannes.

Een stage volgen in Afrika is zowel spannend als vernieuwend en inspirerend. Een stage in Afrika zal je leven veranderen.

Afrika is voor een groot deel een arm continent. Vrijwel het gehele continent behoort tot de Derde wereld. Sommige mensen rekenen heel Afrika hiertoe, anderen alleen de landen ten zuiden van de Sahara, met uitzondering van Zuid-Afrika. Ondanks de armoede zal je merken dat de mensen in Afrika toch erg vrolijk zijn. 

Afrika
Afrika

Afrika bestaat uit 54 zelfstandige staten. Ondanks dat er uit zo veel landen valt te kiezen is een land veruit favoriet bij studenten die bij Abroad Internships aankloppen voor een stage in Afrika. Bijna alle stage aanvragen die wij ontvangen zijn voor Zuid-Afrika. Indien jij toch graag in een ander land stage wilt lopen is dit ook mogelijk. Neem in dit geval even contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.