alttext

Steden

Het is handig om alvast te kijken in welke stad je stage zou willen lopen. Heb je nog geen enkel idee waar je naar toe wilt in Zuid-Afrika? Dan kunnen we je verder informeren over de mogelijkheden.

Je kunt bij ons aangeven in welke stad je graag stage wilt lopen. In het inschrijfformulier dat je per e-mail opgestuurd krijgt kun je drie steden/landen opgeven die jouw interesse genieten. Probeer deze bestemmingen wel te rangschikken naar jouw voorkeur. 

Weet je al precies naar welke stad je wil? Vul dan alleen deze stad in. Heb je geen specifieke stad of land waar je naartoe wilt gaan? Dan kun je dit leeg laten en proberen wij je te helpen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Hierin nemen we een aantal zaken in oogschouw, zoals het aantal contacten dat we hebben op verschillende locaties. De stagevacatures die momenteel beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn voor de branche waarin jij actief wil zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om je te laten verassen en alleen te gaan voor een te gekke en leerzame stage. Abroad Internships gaat dan in diverse hoeken voor je kijken. 

Hieronder een lijst met steden die populair zijn in Zuid-Afrika onder de studenten die zich bij ons hebben ingeschreven:

  • Kaapstad
  • Port Elizabeth
  • Johannesburg

Let op! Staat jouw gewenste stad er niet tussen? We hebben nog meerdere stages in andere steden dus laat ons vooral weten waar je heen zou willen gaan. Hebben we niks in jouw gewenste stad? Dan gaan we gewoon voor je op zoek.