alttext

Stage in Azië

Azië is het grootste werelddeel op Aarde. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. In het jaar 2006 telde het continent circa 3,97 miljard inwoners, ofwel 61% van de totale wereldbevolking (6,5 miljard). Het is dan ook niet zo gek dat dit enorme continent op cultureel gebied erg heterogeen samengesteld. Azië heeft dan ook erg veel te bieden, zowel qua cultuur, architectuur als natuur.

Wanneer je als student een stage in het buitenland wilt volgen wil je natuurlijk zoveel mogelijk ervaringen en kennis opdoen. Indien jij een van die studenten bent die het meeste uit zijn stage in het buitenland wilt halen dan raden wij jou zeker aan om eens naar Azië te kijken. Veel Aziatische landen hebben de laatste jaren een gigantische economische boost gekregen, wat zij nu en in de nabije toekomst tot een erg invloedvolle regio maken. Kennis maken met de Aziatische cultuur (en dan hebben we het niet over twee weken aan het strand in Thailand doorbrengen, maar er echt leven) zal jouw carrière waarschijnlijk een flinke boost  geven.

Azië
Azië

Azië is een uniek continent, maar ook de landen zelf binnen dit continent zijn stuk voor stuk uniek en zeer verschillend van elkaar. Zo heb je het moderne en traditionele Japan, het groeiende China, het mooie en groene Thailand, de oliestaat Maleisië en het internationale, maar ook hard werkende Singapore. Indien je nog niet weet welk land jou het meeste aanspreekt raden wij je aan om eens door de verschillende landenpagina’s op onze website te browsen.