alttext

Steden in China

In een land zo groot als China is het lastig om ook een van de vele steden te kiezen. We helpen je er graag verder mee. Heb je zelf al wel enkele voorkeurssteden? Dan horen wij dat graag bij je aanmelding.

Je kunt bij ons aangeven in welke stad je graag stage wilt lopen. In het inschrijfformulier dat je per e-mail opgestuurd krijgt kun je drie steden/landen opgeven die jouw interesse genieten. Probeer deze bestemmingen wel te rangschikken naar jouw voorkeur.

Heb je één locatie, dan vul je natuurlijk alleen deze in. Heb je geen specifiek stad/land waar je naartoe wilt gaan? Dan kun je dit leeg laten en proberen wij je te helpen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Hierin nemen we een aantal zaken in oogschouw, zoals het aantal contacten dat we hebben op verschillende locaties. De stagevacatures die momenteel beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn voor de branche waarin jij actief wil zijn.

Hieronder een lijst met steden die populair zijn onder de studenten die zich bij ons hebben ingeschreven:

  • Shanghai
  • Hong Kong
  • Beijng
  • Guangzhou

Let op! Jouw lievelingsstad niet in bovenstaand lijstje? Geen probleem! We hebben ook stages in andere steden. Als we geen stages in de stad van jouw keuze hebben kunnen wij ook nog speciaal voor jou op zoek gaan.