alttext

Stage in Israël

In Israël valt enorm veel te beleven, bezoeken en te zien. Het land heeft duizenden jaren aan historie met alle monumenten, bezienswaardigheden en verhalen van dien. Van de Klaagmuur in Jeruzalem tot de tuin van Gethsemane, alles heeft zijn eigen verhaal! Natuurlijk kan je naast de geschiedenis ook het nu ervaren in prachtige moderne steden zoals Tel Aviv.

Israël is een land in het Midden-Oosten met een heel rijke historie. De geschiedenis gaat tot meer dan 2000 jaar terug en tot op de dag van vandaag zijn de monumenten hier steeds nog van te zien. Israël is daarnaast ook het enige land in het Midden-Oosten waar het grootste deel van de bevolking joods is. Het wordt door de joodse bevolking als het beloofde land beschouwd.

Israël

De laatste jaren heeft het land enorme stappen gemaakt in innovatie en dat is te merken! Er komen steeds meer groeiende tech-bedrijven en als land heeft het een van de hoogste levensverwachtingen ter wereld.

Voor een stage in Israël zijn er een aantal zaken die je goed moet regelen, hier helpen we je natuurlijk bij.
Je kunt vooraf aangeven in welke stad jij graag stage wilt lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere locaties aan te geven op het inschrijfformulier.

De volgende informatie kun je vooraf al doornemen;

Israël
Israël