alttext

Steden in Thailand

Het kiezen van een land kan vaak al moeilijk genoeg zijn doordat je zoveel keus hebt. Het is wel handig om vooraf een aantal keuzesteden op te geven voordat wij van start gaan. Hierbij willen wij je uiteraard helpen en van advies voorzien.

Je kunt bij ons aangeven in welke stad je graag stage wilt lopen. In het inschrijfformulier dat je per e-mail opgestuurd krijgt kun je drie steden/landen opgeven die jouw interesse genieten. Probeer deze bestemmingen wel te rangschikken naar jouw voorkeur.

Heb je één locatie, dan vul je natuurlijk alleen deze in. Heb je geen specifiek stad/land waar je naartoe wilt gaan? Dan kun je dit leeg laten en proberen wij je te helpen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Hierin nemen we een aantal zaken in oogschouw, zoals het aantal contacten dat we hebben op verschillende locaties. De stagevacatures die momenteel beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn voor de branche waarin jij actief wil zijn.

Hieronder hebben we enkele steden beschreven die populair zijn onder de studenten die zich bij ons hebben ingeschreven:

  • Bangkok
  • Phuket 

Let op! Zie je de stad waar je het liefste heen zou willen gaan er niet tussen staan? Geen enkel probleem! We hebben nog veel meer stages in Thailand!