alttext

Visum in Thailand

Wil je stage lopen in Thailand, dan heb je een visum nodig. Hoe verkrijg je nou zo'n visum?

Voor een stage in Thailand heb je een visum nodig. Het visum kun je aanvragen bij de Ambassade van Thailand en kost tussen de 50 en 100 euro.

Onderstaand een lijstje met benodigdheden die meegenomen moeten worden naar of aangetekend aan de ambassade opgestuurd dienen te worden. 

  • Paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij een vertrek uit Thailand. (Er moet altijd ook nog minimaal één geheel lege bladzijde in het paspoort zitten);
  • Het door u ingevulde en ondertekende aanvraagformulier. Vul ook altijd uw telefoonnummer in op het visumaanvraagformulier;
  • Kopie vluchtgegevens
  • 2 gelijke, recente pasfoto’s (zwart-wit of kleur);
  • De kosten voor een single non-immigrant visum bedragen ongeveer € 50,-
  • Voor een STAGE non-immigrant visum: brief instantie waar stage wordt gelopen.

Alle documenten dienen in het Engels of Nederlands te zijn vertaald! Je dient zelf de kopieën mee te nemen!