alttext

Huisvesting in Denemarken

Aangezien je een behoorlijke tijd in het buitenland zal wonen is het van belang om passende huisvesting te vinden. Jij wilt toch ook een plekje hebben dat je "thuis" kan noemen?

Hoe ga je op zoek naar je huisvesting in Denemarken? 

Je kunt je accommodatie op 2 manieren regelen voor je stageperiode. Dit is mogelijk via de partners waar Abroad Internships contact mee heeft of je kunt je accommodatie op je stagelocatie zelf regelen. Elke manier heeft natuurlijk zijn eigen voor- en nadelen. Zo is het fijn om bijvoorbeeld bij aankomst meteen naar je kamer te gaan, maar kan het ook goed zijn om de eerste paar nachten te verblijven in een hotel zodat je in je eerste dagen één of meerdere kamers kunt bezichtigen. Voor welke optie je gaat is je eigen keuze, Abroad Internships kan je hierin advies geven waar nodig.

Huisvesting
Huisvesting

Optie 1 - Accommodatie op voorhand 

Wanneer je een stage via Abroad Internships hebt gevonden ontvang je bij de acceptatie van je stage meer informatie over onze partners. Mocht je al willen kijken welke partners er per stad zijn?

We laten je op deze pagina al onze partners zien, dan kun je ook zonder onze hulp op zoek naar dé passende kamer voor je periode in het buitenland. 

Je kunt klikken op de link van de partner om naar de website te gaan zodat je meteen het aanbod kunt zien. In het kort leggen we uit wat de werkwijze per partner is. 

Optie 2 - Accommodatie regelen op locatie 

Je verblijft de eerste paar nachten in een hotel/hostel waarna je de kamer(s) die je op het oog hebt kunt bekijken. Vooraf maak je afspraken met de organisaties zodat je de bezichtiging in de agenda hebt staan. Houdt er in dit geval wel rekening mee dat je op zoek gaat naar een gemeubileerde woning en je nog géén aanbetaling doet vooraf. 

Zodra je de woningen hebt bekeken maak je de keuze en regel je met de verhuurder alle benodigde zaken zoals je huurovereenkomst, borg en overige voorwaarden.

Partners van Abroad Internships voor je huisvesting in Denemarken 

In Denemarken hebben wij partners in de steden waar de meeste stagiairs naartoe gaan. Dit zijn de volgende steden en partners:

  • Denemarken algemeen

1 - Spot a Home 

Spotahome een makkelijke manier om een kamer te boeken in Denemarken voor een kortere periode, perfect dus voor je stage! 

De woningen die op onze site worden geadverteerd, worden persoonlijk bezocht door een van de Homecheckers, professionele fotografen die hoogwaardige foto's maken, een HD-videotour maken, gedetailleerde plattegronden en eerlijke beschrijvingen van het pand en de buurt.

Met de meest complete woningaanbod kunt u uw woning direct online bekijken, kiezen en boeken en profiteert je van korting op de boekingskosten met uw partner promotiecode.

Hoe werkt het?

  • 1. Kies de stad, verhuisdatum en vertrekdatum.
  • 2. Vind de woning die het beste bij je past en klik op "Nu boeken".
  • 3. Vul alle details in het boekingsformulier in en voer de promotiecode in op de betaalpagina (stap 3) om korting te krijgen op de boekingskosten.

2- Housing Anywhere 

Het leuke aan HousingAnywhere is dat het van origine een Nederlands bedrijf is, opgericht in Rotterdam, dezelfde stad als Abroad Internships.

Het is een platform dat is opgericht in 2009 door een Nederlandse student die zijn eigen kamer wilde onderverhuren voor een uitwisseling in het buitenland. De kamers die je op het platform kunt vinden zijn dan ook vaak kamers die te huur staan omdat iemand een stage op studie in het buitenland gaat doen. 

3 - Uniplaces 

Uniplaces is de marktplaats van unieke woningen in Denemarken voor studenten, jonge werknemers, digitale nomaden, reizigers of gezinnen. Ze zijn de snelst groeiende internationale website voor het boeken van middellange en lange termijn verhuur. Ze hebben de grote keuze aan geverifieerde accommodaties ter wereld, die aan alle budgetten kunnen voldoen, daarnaast zijn ze in de steden ook zelf aanwezig om je te helpen waar nodig. 

  • Wil je het aanbod bekijken? Klik dan op deze link:
  • Kortingscode: Vanuit Abroad Internships hebben we een promocode wanneer je boekt via Uniplaces van 20% op de boekingskosten via deze code: UPABROAD20