alttext

Steden in Canada

Vaak is het kiezen van een tof land om je stage te lopen al moeilijk genoeg. Sommige weten al precies in welke stad ze stage willen lopen. Voor ons is het handig als je enkele voorkeurssteden bij ons aangeeft. Heb je nog geen idee? Dan helpen we je graag verder.

Het kiezen van een land is vaak al moeilijk genoeg: er is zoveel keus! Het is handig om vooraf een aantal keuzesteden op te geven. Hebben we een béétje een indicatie van wat je tof vindt. We kunnen je ook altijd even van advies voorzien. Wat zijn leuke steden om naartoe te gaan? Ben je een koukleum of juist een sneeuwliefhebber? Waar komt jouw studieveld helemaal tot z’n recht? Welke taal leer je graag beter? Allemaal factoren die meespelen.

In het inschrijfformulier dat je per e-mail opgestuurd krijgt, kun je drie steden/landen opgeven die jou leuk lijken. Rangschik deze bestemmingen naar jouw voorkeur!

Steden

Heb je één geliefde locatie in je hoofd, dan vul je natuurlijk alleen deze in. Geen specifiek stad/land op ‘t oog? Laat het veld dan leeg. Wij kunnen je helpen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Hierbij denken we na over een aantal dingen, zoals de contacten die we hebben op verschillende locaties, de stage vacatures die momenteel beschikbaar zijn - en wat de mogelijkheden zijn voor jouw gekozen branche.

Hieronder een lijst met steden die populair zijn onder de studenten die zich bij ons hebben ingeschreven:

  • Toronto
  • Montreal
  • Vancouver

Wil je liever naar een andere stad? Dat is natuurlijk geen probleem. We proberen altijd om de gedroomde stage te zoeken in jouw stad/land van keuze.