alttext

Stage in Australië of Nieuw Zeeland

Australie en Nieuw Zeeland zijn twee prachtige landen en waanzinnig populair onder jongeren die graag ver weg hun vleugels willen uitspreiden.

Australië is het kleinste continent op aarde. Ook is Australië het enigste land dat een geheel continent beslaat. Australië heeft ongeveer 22 miljoen inwoners die grotendeels langs de kustgebieden van het land wonen. Niet zo gek aangezien Australië in het binnenland heel droog is en de kustgebieden prachtige stranden herbergt.

Oceanië
Oceanië

Nieuw Zeeland bestaat voornamelijk uit twee grote eilanden zo'n 2000 kilometer ten zuid-oosten van Australië. Het land telt een kleine 4,5 miljoen inwoners. De bevolking is voor zo'n 70% oorspronkelijk afkomstig uit Europa, wat het land veel Europese trekjes heeft gegeven. Nieuw Zeeland staat bekend om de prachtige natuur en de vele mogelijkheden voor sport- en natuurliefhebbers.

Australië en Nieuw Zeeland liggen op het zuidelijk halfrond van onze planeet. Dit betekend dat de seizoenen omgekeerd zijn. Ideaal indien je gedurende de winter stage moet lopen en graag de koude temperatuur ontvlucht, maar wel iets om rekening mee te houden.

Om te zien wat er per land mogelijk is raden wij je aan om de landenpagina's door te nemen.