alttext

Steden in Argentinië

Is jouw keuze om stage te lopen in het buitenland op Argentinië gevallen? Super vet! Heb je ook al nagedacht waar in Argentinië je stage wil lopen?

Je kunt bij ons aangeven in welke stad je graag stage wilt lopen. In het inschrijfformulier dat je per e-mail opgestuurd krijgt kun je drie steden/landen opgeven die jouw interesse genieten. Probeer deze bestemmingen wel te rangschikken naar jouw voorkeur.

Heb je één locatie, dan vul je natuurlijk alleen deze in. Heb je geen specifiek stad/land waar je naartoe wilt gaan? Dan kun je dit leeg laten en proberen wij je te helpen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Hierin nemen we een aantal zaken in oogschouw, zoals het aantal contacten dat we hebben op verschillende locaties. De stagevacatures die momenteel beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn voor de branche waarin jij actief wil zijn.

We hebben momenteel stages in diverse steden zoals; 

  • Buenos Aires
  • Mendoza

Let op! Als jij in een andere stad stage wilt lopen, dan is dat natuurlijk geen probleem. We gaan dan proberen om de gedroomde stage voor jou te zoeken in jouw stad/land van keuze.