alttext

Stage in Mexico

Mexico is een tof, extrovert en feestelijk land waar hard werken de standaard is, familie altijd op de eerste plek komt en alles gevierd wordt! Het land heeft een populatie van meer dan 124 miljoen mensen, van wie 70-80% Spaans spreekt. Dit maakt Mexico het meest bevolkte Spaanssprekende land in de wereld.

Mexico is ruim 45 keer zo groot als Nederland en natuurlijk valt er dan ook veel te zien en ontdekken. Zo heb je bijvoorbeeld Mexico City, de hoofdstad en het zakelijk hart van het land, maar ook bijzondere plekken als de oude Mayasteden en tempels. Daarnaast is natuurlijk ook de Mexicaanse keuken zeer populair en iets wat je geprobeerd moet hebben tijdens je stage! Jaarlijks komen er verschillende studenten terug van hun stage in Mexico met de leukste verhalen over de uitbundige cultuur, het heerlijke eten en fantastische stage-ervaringen! 

Mexico

Voor een stage in Mexico zijn er een aantal zaken die je goed moet regelen, hier helpen we je natuurlijk bij.
Je kunt vooraf aangeven in welke stad jij graag stage wilt lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere locaties aan te geven op het inschrijfformulier.

De volgende informatie kun je vooraf al doornemen;

Mexico
Mexico