alttext

Het team van Abroad Internships

Wie werken er allemaal ontzettend hard aan het aanbod van prachtige stageplekken in het buitenland?

Abroad Internships is een bemiddelingsorganisatie die studenten helpt bij het realiseren van een stage of afstudeeropdracht in het buitenland. We focussen ons niet op één bepaald land of continent, waardoor je altijd bij ons terecht kunt. We hebben natuurlijk wel meer contacten en dus stageplekken in bepaalde steden en/of landen.

Missie

Wij bieden elke (gemotiveerde) student de juiste stageplek aan, op een positie die specifiek voor hen is uitgekozen. Zo maken wij voor iedereen, individueel, de allerbeste match! Wij wensen elke stagiair een hele berg levenservaring en werkplezier toe.

Dit kan niet zonder ons ontzettend betrokken team. Wij kijken met je mee, helpen je waar dat nodig is en zorgen dat je niet te hard struikelt over de drempels tussen thuis en je internationale stageplek. Persoonlijk, hardwerkend en met veel ruimte voor avontuur. Wij hebben deze adrenaline allemaal meegemaakt – nu is het jouw beurt.

  • Missie: statement, tijdloos, op wie richten we ons, wat bieden we aan

Visie

Uiteindelijk worden we marktleider in een wereld waar iedere student, mét of zonder dikke portemonnee, op stage kan in het buitenland. 

Het allerbelangrijkste is dat studenten op een plek terecht komen die hen een ontzettend grote levenservaring en persoonlijke ontwikkeling biedt. We creëren jongvolwassenen die als wereldburgers de samenleving in kijken. Zodat jullie de levenslust voelen die komt kijken bij het wonen op een nieuwe plek, in een andere cultuur. 

  • Visie: inspireren en motiveren, een visionair idee
Over ons

Susanne de Bruin

Functie: Founder/CEO & All-round consultant

susanne@abroad-internships.com

Susanne is Het Moederschip van Abroad Internships – erg logisch, want zij zette alles op alles om dit bedrijf op te richten.

Met een achtergrond in Fashion & Management en een hoofd vol ambitie en grote dromen, stuurt Susanne het team dagelijks aan. Enthousiasme en grote plannen zijn vanzelfsprekend. Groei en bloei! Nederlands, Engels, Spaans: ook allemaal aanwezig. Zelf zat ze ooit in Barcelona voor een talenreis, woonde ze een jaar in Costa Rica en liep ze stage in Miami: drie ervaringen, één gedachte. Go abroad! Ze wil graag New York proberen, maar haar hart ligt in Australië. Wonen. Daar. Graag. 

  •  "Op reis is álles beter en interessanter!"

Kim Daamen

Functie: Operations Manager

kim@abroad-internships.com

Kim weet als geen ander hoe het is om naar het buitenland te gaan. Ze is sinds kort onze Operations Manager en er helemaal klaar voor om het team te versterken.

Heb je nog steeds twijfels om naar het buitenland te gaan? Kim zal ervoor zorgen dat je zonder twijfels je avontuur in het buitenland kan starten! Ze weet heel goed hoe het is om naar het buitenland te gaan, eigenlijk is ze nu ook in het buitenland. Ze is geboren en getogen in Portugal, spreekt Portugees, Engels, Nederlands en Spaans. Haar verlanglijstje?! Cuba, Australië, Zuid-Afrika. Vooral heel veel zon, please! Onder de indruk van deze jonge meid? Wij ook! 

Over ons
  • "Heb jij ‘the guts’ om naar het buitenland te gaan? Ik zou zeggen: gewoon DOEN! Je zal de beste tijd van je leven gaan ervaren."
Over ons

Lynn Zomer

Functie: Consultant

lynn@abroad-internships.com

Lynn is altijd goedgehumeurd, ze werkt als vrijwilliger met buitenlandse studenten in Nederland en is het luisterend oor van kantoor.

Lynn ging tijdens haar studie Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam voor 9 maanden naar Oxford en ontmoette daar een nieuwe wereld aan leuke mensen en supergave ontdekkingen. Na haar studie vertrok Lynn naar Azië voor méér avontuur, en nu staan o.a. Sri Lanka en Canada hoog op de wishlist. Bloedserieus om anderen ook de tijd van hun leven te gunnen, deze. Een goede aanwinst!

  • "Verwacht niets en zeg overal JA op, heilig overtuigd dat je zo onvergetelijke herinneringen maakt en de leukste mensen ontmoet!"

Sanne van ‘t Slot

Functie: Consultant

sanne@abroad-internships.com

Sanne gaat elke dag vol enthousiasme de uitdaging aan om de tofste stageplekken te vinden voor jullie. Helemaal fan van eilanden, met Nieuw-Zeeland en Malta ook als specialiteit.

Wat trouwens ook niet heel gek is! Zelf ging Sanne tijdens haar studie Communicatiewetenschappen namelijk ook het stage avontuur aan, en wel in Nieuw-Zeeland. Daar werd ze verliefd op de natuur, Hoky Poky ijs en natuurlijk ook een beetje op de Kiwi’s zelf ;-). Hoog op haar landenlijstje nu staan Japan, IJsland en Jamaica. Actieve cultuur ontdekker die Sanne!

Over ons
  • "Het is vrijwel onmogelijk om je voor te stellen hoe bijzonder, spannend en geweldig een buitenlandstage is. Dus ik zou het ook niet proberen en de mooiste verrassing van je leven gewoon volledig over je heen laten komen."
Over ons

Anne-Kathrin Schmitz

Functie: Consultant

anne-kathrin@abroad-internships.com

Anne-Kathrin is geboren en getogen in Duitsland, maar sloot Nederland al op jonge leeftijd in de armen (snappen wij maar al te goed ;-)) toen ze in Arnhem haar Bachelor International Business & Management haalde.

Later tekende ze haar papiertje voor de Master International Development in Utrecht. En op Utrecht werd ze verliefd. Sinds kort is ze dan ook een TOP aanwinst binnen het team, gooit ze haar Duitse (en Nederlandse!) skills in de strijd én is ze nu ook hard aan het werk met haar Franse talenknobbel. Eens een ontdekker betekent natuurlijk ALTIJD een ontdekker: Madagascar, Mongolië en Israël staan nu héél hoog op haar to visit list. Let’s go!

  • "The greatest danger to our future is apathy'- Jane Goodall"

Joost Roetenberg

Functie: Marketing Manager

joost@abroad-internships.com

Joost zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen Abroad Internships – naast de verliefde blik van Boef kan hij ook rekenen op een dankbaar team!

Met honderd hobby’s en interesses gooit Joost graag weetjes naar zijn collega’s. Een achtergrond in Marketing & Vormgeving is superhandig bij het creëren van onze toffe folders en huisstijl. Nederlands, Engels en redzaam in het Duits. Op zijn 16e ging Joost naar Italië om een zomervakantie een zeiljacht te restaureren – toe maar. Hij wil ook nog wel graag naar wat koudere oorden: Scandinavië, Ijsland… en dan het liefst slapend in een iglo. Zoveel mogelijk moois verzamelen!

Over ons
  • “Vlak voor, tijdens of na je studie is de allerbeste periode om voor lange tijd naar het buitenland te gaan!”

Richard van den Heuvel

Functie: Advisory board (member)

Info@abroad-internships.com

Richard helpt de organisatie met haar volgende professionaliseringsslag. Samen met Merijn vormt hij sinds begin 2018 de Advisory board van Abroad Internships & AtSkool.

Met ruim 10 jaar ondernemerservaring als bagage is Richard weer terug in de plaats waar zijn studietijd begon: Utrecht. Na zijn studie aan de EUR in Rotterdam was hij verantwoordelijk voor de succesvolle turnaround van een financiële dienstverlener in diverse commerciële rollen. Ondertussen reist Richard graag in Azië en zijn eerste echte buitenlandervaring had hij tijdens een semester in Bristol. Een rondreis over het Amerikaanse continent staat nog op zijn wensenlijst. Het lijkt me fantastisch om met een camper de westkust van Amerika te verkennen.

Over ons
  • "Een buitenlandse (werk)ervaring maakt je een rijker mens, opent nieuwe deuren en geeft je een andere kijk op de wereld."
Over ons

Boef

Functie: Security

Boef is iedere dag op kantoor en zorgt dat alles in goede banen loopt. Ze is niet bang om haar mening te geven. Haar talent om overal botten achter te laten zorgt voor een scherpe, wakkere kijk op het leven.

  • Een echte aanwinst binnen het team!