alttext

Het team van Abroad Internships

Wie werken er allemaal ontzettend hard aan het aanbod van prachtige stageplekken in het buitenland?

Abroad Internships is een bemiddelingsorganisatie die studenten helpt bij het realiseren van een stage of afstudeeropdracht in het buitenland. We focussen ons niet op één bepaald land of continent, waardoor je altijd bij ons terecht kunt. We hebben natuurlijk wel meer contacten en dus stageplekken in bepaalde steden en/of landen.

Missie

Wij bieden elke (gemotiveerde) student de juiste stageplek aan, op een positie die specifiek voor hen is uitgekozen. Zo maken wij voor iedereen, individueel, de allerbeste match! Wij wensen elke stagiair een hele berg levenservaring en werkplezier toe.

Dit kan niet zonder ons ontzettend betrokken team. Wij kijken met je mee, helpen je waar dat nodig is en zorgen dat je niet te hard struikelt over de drempels tussen thuis en je internationale stageplek. Persoonlijk, hardwerkend en met veel ruimte voor avontuur. Wij hebben deze adrenaline allemaal meegemaakt – nu is het jouw beurt.

  • Missie: statement, tijdloos, op wie richten we ons, wat bieden we aan

Visie

Uiteindelijk worden we marktleider in een wereld waar iedere student, mét of zonder dikke portemonnee, op stage kan in het buitenland. 

Het allerbelangrijkste is dat studenten op een plek terecht komen die hen een ontzettend grote levenservaring en persoonlijke ontwikkeling biedt. We creëren jongvolwassenen die als wereldburgers de samenleving in kijken. Zodat jullie de levenslust voelen die komt kijken bij het wonen op een nieuwe plek, in een andere cultuur. 

  • Visie: inspireren en motiveren, een visionair idee
Over ons

Susanne de Bruin

Functie: Founder/CEO & All-round consultant

susanne@abroad-internships.com

Susanne is Het Moederschip van Abroad Internships – erg logisch, want zij zette alles op alles om dit bedrijf op te richten.

Met een achtergrond in Fashion & Management en een hoofd vol ambitie en grote dromen, stuurt Susanne het team dagelijks aan. Enthousiasme en grote plannen zijn vanzelfsprekend. Groei en bloei! Nederlands, Engels, Spaans: ook allemaal aanwezig. Zelf zat ze ooit in Barcelona voor een talenreis, woonde ze een jaar in Costa Rica en liep ze stage in Miami: drie ervaringen, één gedachte. Go abroad! Ze wil graag New York proberen, maar haar hart ligt in Australië. Wonen. Daar. Graag. 

  •  “Op reis is álles beter en interessanter!” 

Tessa Winter

Functie: Consultant Spain & Southern Europe

tessa@abroad-internships.com

Tessa sloot Abroad Internships al eens eerder in haar hart, en kwam dit jaar terug omdat het – duh – de leukste baan ever is.

Over ons

Eigenlijk is er niets wat Tessa niet kan. Ze zoekt voor jullie de meest paradijselijke stageplekken uit, begeleidt studenten allerhartelijkst aan de telefoon, typt honderd mailtjes per uur en draait ondertussen een paar salades in elkaar. Een achtergrond in Marketing & Communicatie (events) en een stage op Gran Canaria bereidden haar voor op talloze mooie reizen. Verslaafd aan Spanje, Zuid-Afrika en Azië, is ze. Natuurlijk wil ze meer van Azië zien. En Zuid-Amerika. En eigenlijk alles. Een schaap met vijf poten, deze vrouw.

  • “Waarom zou je niet naar het buitenland gaan als je wel de mogelijkheid en vrijheid hebt?.”
Over ons

Lynn Zomer

Functie: Consultant UK

lynn@abroad-internships.com

Lynn is altijd goedgehumeurd, ze werkt als vrijwilliger met buitenlandse studenten in Nederland en is het luisterend oor van kantoor.

Lynn ging tijdens haar studie Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam voor 9 maanden naar Oxford en ontmoette daar een nieuwe wereld aan leuke mensen en supergave ontdekkingen. Na haar studie vertrok Lynn naar Azië voor méér avontuur, en nu staan o.a. Sri Lanka en Canada hoog op de wishlist. Bloedserieus om anderen ook de tijd van hun leven te gunnen, deze. Een goede aanwinst!

  • “Verwacht niets en zeg overal JA op, heilig overtuigd dat je zo onvergetelijke herinneringen maakt en de leukste mensen ontmoet!”

Kim Daamen

Functie: Operations Manager

kim@abroad-internships.com

Kim weet als geen ander hoe het is om naar het buitenland te gaan. Ze is sinds kort onze Operations Manager en er helemaal klaar voor om het team te versterken.

Over ons

Heb je nog steeds twijfels om naar het buitenland te gaan? Kim zal ervoor zorgen dat je zonder twijfels je avontuur in het buitenland kan starten! Ze weet heel goed hoe het is om naar het buitenland te gaan, eigenlijk is ze nu ook in het buitenland. Ze is geboren en getogen in Portugal, spreekt Portugees, Engels, Nederlands en Spaans. Haar verlanglijstje?! Cuba, Australië, Zuid-Afrika. Vooral heel veel zon, please! Onder de indruk van deze jonge meid? Wij ook! 

  • "Heb jij ‘the guts’ om naar het buitenland te gaan? Ik zou zeggen: gewoon DOEN! Je zal de beste tijd van je leven gaan ervaren."

Astrid van Kamp

Functie: Consultant North America & Australia

astrid@abroad-internships.com

Astrid is de kantoorkalmte zelf.

Over ons

Perfect georganiseerd en zonder worries stuurt ze onze studenten naar Noord-Amerika en Australië: visa in hun hand, backpack op, doei! Dit overzicht en een interesse in de liefste persoonlijke wensen van de stagelopers vloeit voort uit haar achtergrond in de Psychologie (Arbeid & Organisatie). Naast kunde in Nederlands, Engels en ein bisschen Duits, leert Astrid nu ook Italiaans. Ze woonde zelf een jaar in Canada en trok een half jaar door Australië. Op de wishlist? Groenland, Israël, Iran, Rusland, Mongolië, Chili. Moet ze er één kiezen?

  • “Bij twijfel doen! Het lijkt misschien eng om alleen naar het buitenland te gaan, maar het zal je allerbeste besluit ooit zijn.”
Over ons

Imme Visser

Functie: Content Writer

info@abroad-internships.com

Imme is het schrijvend brein achter Abroad Internships, en ja, dat betekent ook dat ze zichzelf sowieso gaat ophemelen in dit stukje.

Ze studeerde Engelse taal en cultuur en verhuisde daarna naar Bath (Engeland) om Creative Writing te doen. Vloeiend Engels en Nederlands: geen probleem. Na dit fantastische Masterjaar vond ze het tijd om iedereen het buitenland in te schrijven. Prachtige reizen maakte Imme naar o.a. Ijsland, Canada, Thailand, Portugal en Australië. Te veel om op te noemen. Nooit genoeg! Op haar prioriteitenlijstje staan nu in de top 3: Vancouver, Colombia en Kaapstad. 

  • “Wil je een mega ego boost + extreem veel leren over jezelf + de leukste mensen ooit leren kennen? GA op die buitenlandse stage!

Joost Roetenberg

Functie: Marketing Manager

joost@abroad-internships.com

Joost zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen Abroad Internships – naast de verliefde blik van Boef kan hij ook rekenen op een dankbaar team!

Over ons

Met honderd hobby’s en interesses gooit Joost graag weetjes naar zijn collega’s. Een achtergrond in Marketing & Vormgeving is superhandig bij het creëren van onze toffe folders en huisstijl. Nederlands, Engels en redzaam in het Duits. Op zijn 16e ging Joost naar Italië om een zomervakantie een zeiljacht te restaureren – toe maar. Hij wil ook nog wel graag naar wat koudere oorden: Scandinavië, Ijsland… en dan het liefst slapend in een iglo. Zoveel mogelijk moois verzamelen!

  • “Vlak voor, tijdens of na je studie is de allerbeste periode om voor lange tijd naar het buitenland te gaan!”
Over ons

Boef

Functie: Security

Boef is iedere dag op kantoor en zorgt dat alles in goede banen loopt. Ze is niet bang om haar mening te geven. Haar talent om overal botten achter te laten zorgt voor een scherpe, wakkere kijk op het leven.

  • Een echte aanwinst binnen het team!