alttext

Het team van Abroad Internships

Wie werken er allemaal ontzettend hard aan het aanbod van prachtige stageplekken in het buitenland?

Abroad Internships is een bemiddelingsorganisatie die studenten helpt bij het realiseren van een stage of afstudeeropdracht in het buitenland. We focussen ons niet op één bepaald land of continent, waardoor je altijd bij ons terecht kunt. We hebben natuurlijk wel meer contacten en dus stageplekken in bepaalde steden en/of landen.

Missie

Wij bieden elke (gemotiveerde) student de juiste stageplek aan, op een positie die specifiek voor hen is uitgekozen. Zo maken wij voor iedereen, individueel, de allerbeste match! Wij wensen elke stagiair een hele berg levenservaring en werkplezier toe.

Dit kan niet zonder ons ontzettend betrokken team. Wij kijken met je mee, helpen je waar dat nodig is en zorgen dat je niet te hard struikelt over de drempels tussen thuis en je internationale stageplek. Persoonlijk, hardwerkend en met veel ruimte voor avontuur. Wij hebben deze adrenaline allemaal meegemaakt – nu is het jouw beurt.

  • Missie: statement, tijdloos, op wie richten we ons, wat bieden we aan

Visie

Uiteindelijk worden we marktleider in een wereld waar iedere student, mét of zonder dikke portemonnee, op stage kan in het buitenland. 

Het allerbelangrijkste is dat studenten op een plek terecht komen die hen een ontzettend grote levenservaring en persoonlijke ontwikkeling biedt. We creëren jongvolwassenen die als wereldburgers de samenleving in kijken. Zodat jullie de levenslust voelen die komt kijken bij het wonen op een nieuwe plek, in een andere cultuur. 

  • Visie: inspireren en motiveren, een visionair idee