alttext

Afronding

Het belangrijkste is voltooid; de stage is gevonden en goedgekeurd door alle partijen (school, student en bedrijf). Nu bevinden we ons in de laatste fase van het bemiddelingstraject.

Je bent nog niet klaar om naar het buitenland te gaan. Er zijn nog een aantal zaken die behandeld moeten worden om jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Zodra de consultant het getekende contract terug heeft ontvangen van het bedrijf, ontvang je van ons de restfactuur. Dit is het tarief, dat is aangegeven op de website, verminderd met het bedrag van de aanbetaling. Zodra je de betaling hebt verricht, ontvang je eerst een ontvangstbevestiging. Daarna zal de consultant het getekende stagecontract terugsturen.

Hierna worden de overige zaken (visum, studiefinanciering, verzekeringen, bankzaken enz.) behandeld als voorbereiding op de buitenlandstage. Vergeet niet dat jouw consultant hierbij een adviserende rol zal aannemenen dat sommige informatie alleen wordt verstrekt op eigen aanvraag. Dit betekent dat je voor en tijdens de stage met alle vragen terecht kunt bij je consultant. Die gaat jou daarbij zo goed mogelijk assisteren. Er zijn echter bepaalde zaken waar je zelf de verantwoordelijkheid voor draagt. Deze kun je vinden op onze checklist!

Tot slot zal jouw consultant tot de laatste dag van je stage beschikbaar zijn voor eventuele vragen.

Abroad Internships kijkt ernaar uit om jou een geweldig avontuur in het buitenland te laten beleven! Daarom vragen wij elke student om ons op de hoogte te houden van je ervaring met Abroad Internships. Alleen met jouw feedback kunnen wij onze service en beleving voortzetten en optimaliseren. Wij stellen jouw feedback dan ook erg op prijs, zowel tijdens de procedure als gedurende je stageperiode en erna.