alt text

Kimberley tijdens haar stage op Gran Canaria

Kimberley vertrok naar Gran Canaria en werkte daar als Front Offie Manager: "Mijn tips zijn voornamelijk: Geniet en laat het op je afkomen. Genieten is heel belangrijk, want voor je het weet zit het erop."

  • Avontuur
  • Reizen
  • Stage
  • Buitenlandse stage
  • Europa
  • Spanje
  • Gran Canaria
naar blogs

Soort stage

Front Office Manager/ Receptie Manager in een hotel

Wat vond je van de stad?

Ik vind de stad San Agustin opzich wel oke, het is niet groot, maar goed genoeg om in te leven. Er is een supermarkt, er zijn winkels en genoeg lekkere eettentjes. Voor de drukte ga ik naar Playa del Ingles. Hier ga ik ook altijd uit, genaamd Kasbah.

Wat vond je van de stage?

Ik vind mijn stage heel leuk. Ik leer elke dag wel weer wat bij. Ik krijg genoeg begeleiding van de werknemers en andere stagiaires. In het hotel slapen meer stagiaires en voornamelijk Nederlandse, het is heel gezellig met z´n allen. Je leeft hier ver van huis en iedereen heeft dat, dus je raakt snel bevriend met iedereen. Je wordt echt een soort familie van elkaar. Uitgaan met z´n allen, overdag leuke dingen doen. Het scheelt ook dat je altijd met iemand op de kamer zit. Ik heb twee superleuke meiden op mijn kamer en we zijn echt vriendinnen geworden. Bij het uitgaan moet je zeggen dat je werknemer bent, dan krijg je workercards bij de meeste clubs en barretjes. Dit houdt in dat je drank gratis is, vanuit het hotel waar ik zit ben je binnen 5 minuten bij Kasbah en betaal je €5,- voor de taxi.

Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt?

Het meest bijzondere wat ik heb meegemaakt is mijn verjaardag op 4 maart 2015. Ik had iedereen gevraagd of ze mee uit gingen. Ik ging eerst met mijn kamergenoten en een ander meisje dat veel met ons is indrinken bij de Scandic bar in Kasbah. Niet wetend of de mensen die ik gevraagd had zouden komen. Daarna gingen we naar China White met al flink wat drank in het lichaam. Kwamen we daar aan, stond iedereen op mij te wachten! We mochten in de V.I.P. lounge en kregen twee flessen Champagne en een fles Vodka. We zijn doorgegaan tot in de late uurtjes. Ik kan zeggen dat dit 1 van de leukste avonden was.

Heb je tips voor studenten?

Mijn tips zijn voornamelijk: geniet en laat het op je afkomen. Genieten is heel belangrijk, want voor je het weet zit het erop. Met het op je af laten komen bedoel ik dat je gewoon moet gaan en er zelf het beste van moet maken. Ik ben hier alleen gekomen en de eerste de beste dag had ik al vriendinnen gemaakt. Ook is het belangrijk om open te staan voor nieuwe dingen, want je leven gaat er hier heel anders uit zien dan in Nederland. Doe geen domme dingen, want ze pikken best veel, maar ga je te ver, dan word je gewoon naar huis gestuurd.

Wat voor cijfer geef je je ervaring?

10!!!!