alt text

Thijs tijdens zijn stage in Barcelona

Thijs liep stage in Barcelona en had er de tijd van zijn leven. "Ik kan je vertellen dat je je er niet gaat vervelen!" Lees zijn verhaal hier!

  • Avontuur
  • Reizen
  • Stage
  • Buitenlandse stage
  • Europa
  • Spanje
naar blogs

"Ik kan je vertellen dat je je er niet gaat vervelen!"

Barcelona is een geweldige stad. Wanneer je in Barcelona bent, kan ik je vertellen dat je je er never nooit zal vervelen. Er is elke dag wel iets om te doen. Daarnaast heeft de stad een heel lekker klimaat en je kan er dus zelfs in november nog rondlopen in een t-shirt. Ik ben zelf een grote voetbalfan, het was dus ook erg gaaf om naar een wedstrijd te gaan van FC Barcelona!

De stage

De stage was echt super leuk. Ik leerde een hele hoop over de industrie, iets wat veel goede dingen belooft voor in de toekomst! Daarnaast waren mijn collega’s, waaronder ook andere stagiairs, heel aardig en ik heb een hoop nieuwe mensen leren kennen.

Voetbalstad

Ik heb zoveel ervaren en nieuwe dingen gezien. We gingen bijvoorbeeld naar het hoogste punt in Barcelona, Tibidabo, en ik zag daar alle populaire hotspots van Barcelona. Als ik een ding moet kiezen als hoogtepunt, is het de Champions League wedstrijd Barça – Bayern Leverkussen. Ik speel mijn hele leven al voetbal en het was zo gaaf om het lied van de Champions League in Camp Nou te horen. Onvergetelijk!

Tips voor andere studenten

Begin op tijd en stel prioriteiten. Maar mijn meest belangrijke tip is: geniet! Je bent in een wereldstad waar je dingen kan doen en zien die je de rest van je leven bij zullen blijven.

Welk cijfer zou jij geven aan je stage-ervaring?

Een dikke 10/10, zonder twijfel!