alttext

Stage in Rusland

Wat maakt Rusland zo fascinerend? Niet eenvoudig om dat kort uit te drukken, maar het moet wat te maken hebben met de enorme omvang van Rusland, de boeiende historie en rijke cultuur hetgeen zich uit in haar schrijvers, architectuur & muziek. Er is ontzettend veel te beleven in Rusland, maar een aanrader is, het maken van de grote treinreis met de Trans-Siberië Express van Moskou naar China Beijing.

Rusland

Je houdt ervan of je vindt het niks, maar Rusland is een land van extremen. Het leven in Rusland is hard, althans voor een groot deel van de Russen. Echter, er is ook een grote groep die bizar rijk is.

Door de enorme omvang van het land, is er een enorm doorgroei potentieel voor elk zakelijk concept dat goed in de markt valt. De stijging van het aantal miljardairs en miljonairs in Europa, kwam dan ook vooral voor rekening van Rusland. Als stagiair kun jij je graantje mee pikken van deze economische dynamiek.

Voor een stage in Rusland zijn er een aantal zaken die je goed moet regelen, hier helpen we je natuurlijk bij.
Je kunt vooraf aangeven in welke stad jij graag stage wilt lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere locaties aan te geven op het inschrijfformulier.

De volgende informatie kun je vooraf al doornemen;