alttext

Stage in Europa

Een stage in Europa? Ondanks dat wij in dit werelddeel wonen is er nog genoeg te ontdekken voor studenten die naar het buitenland willen.

Europa; het continent waar ons eigen landje ligt. Een stage in een land ver weg klinkt misschien aantrekkelijk, maar je hoeft helemaal niet ver te reizen om in een land te eindigen dat erg verschilt met Nederland. Wanneer je je dan ook nog bedenkt dat dat reizen je erg gemakkelijk wordt gemaakt omdat je geen visum nodig hebt, dan wordt een Europese bestemming erg aantrekkelijk voor veel studenten.

Europa
Europa
Europa

Ondanks dat er veel kritiek is op Europa, lijkt het erop dat Europa alleen maar zal groeien. Internationale handel binnen de Europese Unie zal verder toenemen en dit geeft jou als student een unieke kans. Werknemers die bekend zijn met het buitenlandse bedrijfsleven zijn erg in trek. Een stage in Europa kan jou in de toekomst net dat beetje extra geven ten opzichte van de concurrentie. 

Europa is een erg divers continent. Elk land is anders en wij zijn er dan ook van overtuigd dat binnen Europa voor iedereen een mooie bestemming te vinden is. 

Daarnaast hoef je ook nog eens geen visum te hebben wanneer je binnen Europa stage besluit te lopen. Dit scheelt zowel geld als tijd!