alttext

Stage in Nederland

Ben jij op zoek naar een leerzame en goede stage in Nederland? Dan kunnen wij uitkomst voor je bieden. Wij bieden inhoudelijk kwalitatieve stages aan waar je ook nog eens voor betaald krijgt.

Omdat wij ervan uitgaan dat je koffiehalen al wel onder de knie hebt voordat je naar de middelbare school gaat, hebben wij ervoor gezorgd dat we alleen uitdagende stages aan bieden op niveau, die gekoppeld kunnen worden aan je stage-opdracht.

Nederland

Hiervoor moet je wel aan enkele eisen voldoen voordat wij je voorstellen aan het bedrijf. Wij nemen je CV en je motivatiebrief door en zullen je voorzien van tips voor de verdere sollicitatieprocedure. Ook zal je je eerste gesprek met ons houden, zo kunnen wij inschatten in hoeverre je past bij het bedrijf en de functie zodat je meteen op de goede plek zit!

Nederland
Nederland

Als je de stage eenmaal hebt, blijven wij tot het einde van je stage voor je klaarstaan zodat je naast je stagebegeleider op school en bij het bedrijf ook nog een aanspreekpunt hebt die tussen beiden zit.

Neem eens een kijkje in het aanbod om te zien of er een geschikte stageplaats voor jou bijzit. Als je vragen hebt kun je altijd even contact opnemen door een e-mail te sturen.