alttext

Stage in Noord Amerika

Noord-Amerika bestaat uit de Verenigde Staten en Canada. Twee indrukwekkende, gigantische landen die op hun eigen manier veel te bieden hebben.

Noord-Amerika is super populair onder studenten die een stage in het buitenland willen volgen. Zeker de helft van de aanmeldingen die wij bij Abroad Internships binnen krijgen zijn voor dit continent! In het noorden ligt Canada, dat vooral bekend staat om haar prachtige landschap, knappe premier en vriendelijke bevolking. Daaronder heb je natuurlijk de Verenigde Staten; het land der mogelijkheden! De V.S. is héél erg in trek bij studenten vanwege wereldsteden als NYC en L.A., de immense popcultuur die we overal om ons heen zien en de (piepkleine) kans om Justin Bieber te ontmoeten.

Op zoek naar uitdaging? Ben je goed in Engels of wil je je daar verder in ontwikkelen? Wil je eigenlijk gewoon nooit meer naar bed? Ga naar Noord-Amerika!

Voor meer informatie neem je een kijkje op de pagina’s van Canada en de Verenigde Staten.

Noord Amerika
Noord Amerika

Let op! Deze landen zijn populair onder studenten van over de hele wereld, maar zijn soms lastig om binnen te komen. Canada verstrekt slechts een beperkt aantal visa per jaar door middel van een pool. Studenten die stage willen lopen in de VS hebben hier geen last van, maar wees je bewust van het feit dat het aanvragen van een visum voor de VS een lang - zo'n twee maanden - en prijzig proces is.