alttext

Stage in Amerika

"Big Apple, the city that never sleeps", "Sincity", "Welcome to Miami", "City of Angels". Ze komen je vast bekend voor, al deze grote steden zijn gehuisvest in het indrukwekkende Amerika.

De grote droom voor vele studenten. Een tijd naar Amerika om daar te wonen en te 'werken'. Het Amerikaanse leven meekrijgen tijdens je stage is een geweldige ervaring waar de meeste stagaires verliefd op worden. 

Er zijn maar weinig steden die zo tot de verbeelding spreken als die in de Verenigde Staten. New York, Los Angeles, Miami, San Francisco – waarschijnlijk vult je hoofd zichzelf nu met filmfragmenten, clichés en enthousiasme. De VS is een gigantisch land, waar ontzettend veel verschillende soorten mensen, dieren en landschappen wonen. In de grote steden kom je andere types tegen dan op het platteland, en om ‘het echte Amerika’ te leren kennen ben je sowieso járen bezig.  Goed plan om nu al te beginnen!

Amerika

Voor een stage in de VS zijn er een aantal zaken die je goed moet regelen. Hier komen wij in beeld!

Je kunt vooraf aangeven in welke stad jij graag stage wilt lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere locaties aan te geven op het inschrijfformulier.

De volgende informatie kun je vooraf al doornemen;