Helpende hand rondom de keuken van dit hotel op Malta
Tijdens deze stage maak jij deel uit van het team dat er voor zorgt dat de mensen in de keuken precies dat kunnen doen waar ze voor zijn aangenomen.
Missie/visie bedrijf
Gasten die verblijven in dit viersterrenhotel op Malta dompelen zich volledig onder in schoonheid. Deze schoonheid komt niet alleen van de prachtige ligging aan St. Julian’s Bay, maar ook vanwege de focus van het hotel op een aantrekkelijke inrichting. Een prachtige locatie voor een stage dus! Of het nu in het restaurant is, op de kamers, aan de receptie, of via de finaciële afdeling en het marketing team, hier zetten de medewerkers zich dag na dag in om een glimlach op het gezicht van hun gasten te toveren. Daar kan jij een deel van gaan uitmaken!
Stage
Tijdens deze stage maak jij deel uit van het team dat er voor zorgt dat de mensen in de keuken precies dat kunnen doen waar ze voor zijn aangenomen. Het Kitchen Management team neemt alle zaken op zich die niet direct met het voorbereiden van maaltijden en het koken te maken hebben. In jouw ondersteunende rol neem jij zorgen uit handen van je collega’s door te werken aan bijvoorbeeld werkroosters, de menu’s, en HR.
Profiel student
Jij bent die persoon die altijd weet hoe het met iedereen gaat. Jij bent een natuurlijke planner en met jouw scherpe oog mis je geen enkel detail. Daarnaast ben je ontzettend ambitieus, pro-actief en heb je zin om veel te leren!
Studierichting
Hotel | Hospitality | Human Resources | Toerisme | Vrije tijd management
Dagelijkse taken
- Assisteren bij het maken en controleren van werkroosters
- Verzekeren dat alle verlof- en ziekteformulieren juist zijn ingevuld en bij de HR Manager of HR stagiair worden ingeleverd
- Verwerken van loonbetaling aan het begin van iedere maand
- Uitvoeren van administratieve taken ter ondersteuning van de Executive Head Chef. Hieronder vallen het opnemen van de telefoon in afwezigheid van de Executive Head Chef, afspraken maken, scannen, printen, en documenten organiseren
- Helpen bij het bestellen van voorraad voor de keuken en verzekeren dat het contact met leveranciers blijft bestaan
- Meehelpen bij het organiseren van speciale evenementen in het hotel
- Doorsturen van documenten naar de HR Manager
- Verzekeren dat de medewerkers in de keuken zich bewust zijn van de HACCP richtlijnen, deze een prioriteit houden, en uitvoering ervan verzekeren
- Verzekeren dat alle controleprocedures gereed zijn voor het maken van nauwkeurige documentatie en effectief afval management
- Helpen van de Executive Head Chef met het maken van menu’s
- Verzekering van effectieve communicatiekanalen zodat ieder teamlid zich bewust is van alle doelen en hun rol in de uitvoering ervan
- Assisteren van Executive Head Chef met alle Human Resource taken als recruitment, interviews, roosters, verlof, kledingvoorschriften en verzorging, en andere administratieve taken
Jij bent
- Ambitieus
- Goed in administratie
- Iemand met oog voor detail
Talen
Engels
Locatie
St. Julian’s, Malta
Aantal werknemers
170
Stagevergoeding
Maaltijden onder werktijd
Stage ID; 1263