alttext

Aanbetaling

Omdat er veel tijd en energie in het zoeken van een stage wordt gestoken, vraagt Abroad Internships een aanbetaling. Hoe alles precies in elkaar zit zie je hieronder.

De aanbetaling (235,- euro) dient betaald te worden voordat Abroad Internships bedrijfsinformatie kan verstrekken. Wanneer het bedrag bij ons binnen is, ontvang je een betalingsbevestiging en zetten wij de zoektocht direct voor je in gang. Wanneer er geen stage binnen de aangegeven deadline wordt gevonden, zal er contact met je worden opgenomen om te vragen of we de procedure door moeten zetten of moeten stoppen. Indien je ervoor kiest om te stoppen, ontvang je de aanbetaling terug, onder aftrek van 35 euro aan administratiekosten. Bekijk ook de algemene voorwaarden voor de regels. 

Bij de bevestiging van de aanbetaling wordt er ook meteen een consultant toegewezen. De toegewezen consultant zal per e-mail contact opnemen om een contactmoment in te plannen. Tijdens dit gesprek wordt de aanvraag nog eens doorgenomen. Dit kan zowel via Skype als telefonisch plaatsvinden.