alttext

Steden in Tsjechië

Tsjechië is een prachtig land waar je geen genoeg van hoeft te krijgen. Maar weet je al in welke stad je stage wil lopen? Handig is om enkele voorkeuren bij ons aan te geven.

Je kunt bij ons aangeven in welke stad je graag stage wilt lopen. In het inschrijfformulier dat je per e-mail opgestuurd krijgt kun je drie steden/landen opgeven die jouw interesse genieten. Probeer deze bestemmingen wel te rangschikken naar jouw voorkeur. 

Heb je één locatie, dan vul je natuurlijk alleen deze in. Heb je geen specifiek stad/land waar je naartoe wilt gaan? Dan kun je dit leeg laten en proberen wij je te helpen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Hierin nemen we een aantal zaken in oogschouw, zoals het aantal contacten dat we hebben op verschillende locaties. De stagevacatures die momenteel beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn voor de branche waarin jij actief wil zijn.

Hieronder een lijst met steden die populair zijn onder de studenten die zich bij ons hebben ingeschreven:

  • Praag

Let op! Als de stad waar jij heen wilt gaan er niet tussen staat, dan is dat geen ramp natuurlijk. We gaan dan proberen om de gedroomde stage voor jou te zoeken in jouw stad/land van keuze.